nūhou

nūhou

Ka nele o nā kauā

nā mea hoʻoili1

Pono e maʻalahi ka hoʻoikaika ʻana i kāu kaʻa, inā ʻoe e hoʻopiha iā ia me nā electrons a i ʻole gasoline.Inā he kaʻa uila, hiki iā ʻoe ke swipe i kahi kāleka hōʻaiʻē, hoʻopili i ke kaula a hoʻopaʻa wale kāu kaʻa.A ke hana maoli nei ʻo ia i kahi manawa kūpono o ka manawa.

 

ʻO ka mea pōʻino, ʻaʻole i nā manawa a pau.Loaʻa nā hoʻolālā charger like ʻole, nā wikiwiki hoʻopiʻi like ʻole a me ka overload acronym.(ʻO CCS a NACS paha kēlā? No ke aha e hiki ʻole ai iaʻu ke loaʻa iā CHAdeMO i ka wā e pono ai iaʻu a no ke aha i kākau ʻia ai ia ʻano?) Aia nā mea hoʻoili wikiwiki ʻaʻole wikiwiki loa - akā ʻaʻole ʻo ia ka hewa o ka charger.Eia kekahi, pehea wau e uku ai no kēia?Aia i hea kahi charger?

Ke hoʻoponopono ʻia nei nā pilikia he nui a ke hoʻopau ʻia ka huikau kumu ʻole i ka wā e hoʻonui ai ka ʻoihana a ʻae i nā kūlana.Akā ʻo nā ʻokoʻa ʻē aʻe e hele mai me ka ʻenehana a pēlā nō paha.

ʻoiai ʻoi aku ka nui o nā loina EV e loaʻa ana, ʻoi aku ka liʻiliʻi o nā mea nona ka EV i ka hoʻopiʻi lehulehu.I ka hiki ʻana mai i ka ʻoluʻolu o ka mea kūʻai aku, aia ka hoʻopiʻi EV i kekahi ʻoihana ʻilihune loa.

He paʻakikī loa ka hoʻouka ʻana o ka lehulehu EV.ʻO ka mea mua, aia nā ʻano charger like ʻole i kēia manawa.Loaʻa iā ʻoe kahi Tesla a i ʻole kekahi mea ʻē aʻe?Ua ʻōlelo ka hapa nui o nā kaʻa kaʻa nui e hoʻololi lākou i ka Tesla's NACS, a i ʻole ʻĀpana ʻAmelika ʻĀkau ʻĀpana i loko o kekahi mau makahiki akā ʻaʻole ia i hiki.ʻO ka mea pōmaikaʻi, ʻo ka hapa nui o kēlā mau mea hana kaʻa ʻole ʻo Tesla he ʻano o ka port charging i kapa ʻia ʻo Combined Charging System a i ʻole CCS.

16A 32A Kāleka RFID EV Wallbox Charger Me IEC 62196-2 Hoʻokaʻa


Ka manawa hoʻouna: Nov-17-2023